Klantenbeoordelingen

 • Schandalig - KOOP HIER NIET

  Bestelling betaald op 29-04-2020. Zou op 6 mei geleverd worden. 11 mei gebeld met als reactie "ik zal uw verzoek doorsturen naar een collega en vragen of ze contact met u opnemen". 12 mei geen reactie. 13 mei zelf terug gebeld - verbinding werd automatisch verbroken. Zojuist wederom gebeld. wederom kreeg ik reactie "ik zal uw verzoek doorsturen naar een collega en vragen of ze contact met u opnemen". Ze herkennen zelfs mijn nummer en weten dat ik al redelijk helder heb gevraagd mijn bestelling te leveren of geld terug te storten. Bizarre behandeling. Koop hier nooit, maar dan ook nooit iets.
  14-5-2020
 • laten iets van zich horen - komen afspraken niet na

  Product op tijd geleverd, maar de factuur ontbrak (of ik ben ze kwijtgeraakt ..). Duplicaat aangevraagd … en sindsdien is het stil. Mail en chat worden niet beantwoord, 2x de klantendienst aan de lijn gehad, met de belofte om het in orde te brengen. En sindsdien is het stil. Het is dit soort 'service' dat online shopping een slechte naam bezorgt.
  13-10-2019
 • Top service !!!! (:
  15-10-2018
 • Goede service!

  Had iets besteld wat een ouder model bleek te zijn. Ik kreeg de nieuwe versie toegestuurd en mocht het oude model ook houden! Erg tevreden.
  17-3-2017
 • Goed bedrijf, werd gebeld omdat ik iets verkeerd had ingevoerd en daardoor niet duidelijk was wat ik wilde hebben.. Vervolgens werd het in no time geleverd. Geweldig bedrijf. Absoluut een aanrader

  Heel erg goed
  12-12-2016
 • Levering

  Nadat ik een spullen geleverd had gekregen kwam ik er achter dat ik Een artikel verkeerd besteld had geen punt voor clean XL ze kwamen het gewoon omruilen dat noem ik nou service !!!! Top 👍
  1-10-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *