Klantenbeoordelingen

 • Bestelling op 29-4 nog steeds niet gekregen en geen reactie op mijn mails

  Als ik alle voorgaande reacties lees maak ik me toch zorgen over jullie bedrijf en mijn bestelling. al ettelijke weken aan het wachten op een bestelling die ik nu niet meer nodig heb. geen reactie of ik mijn bestelling nog ga krijgen of mijn geld terug? natuurlijk laat ik dit niet zo en ik hoop alle andere mensen ook niet? ik schrijf niet snel iets slecht maar moesten ze nu gewoon uitleg geven of reageren zou dit al fijn zijn... jammer!
  11-6-2020
 • Schandalig - KOOP HIER NIET

  Bestelling betaald op 29-04-2020. Zou op 6 mei geleverd worden. 11 mei gebeld met als reactie "ik zal uw verzoek doorsturen naar een collega en vragen of ze contact met u opnemen". 12 mei geen reactie. 13 mei zelf terug gebeld - verbinding werd automatisch verbroken. Zojuist wederom gebeld. wederom kreeg ik reactie "ik zal uw verzoek doorsturen naar een collega en vragen of ze contact met u opnemen". Ze herkennen zelfs mijn nummer en weten dat ik al redelijk helder heb gevraagd mijn bestelling te leveren of geld terug te storten. Bizarre behandeling. Koop hier nooit, maar dan ook nooit iets.
  14-5-2020
 • laten iets van zich horen - komen afspraken niet na

  Product op tijd geleverd, maar de factuur ontbrak (of ik ben ze kwijtgeraakt ..). Duplicaat aangevraagd … en sindsdien is het stil. Mail en chat worden niet beantwoord, 2x de klantendienst aan de lijn gehad, met de belofte om het in orde te brengen. En sindsdien is het stil. Het is dit soort 'service' dat online shopping een slechte naam bezorgt.
  13-10-2019
 • Bestelling al 6 dagen onderweg.

  Geachte Heer/mevrouw. Op 1 juli heb ik een bestelling geplaatst bij uw bedrijf CleanXL. Ik vraag me af waar de bestelling blijft, want ik heb het nog niet ontvangen. Uitziende naar uw reachtie, Iris Giethoorn
  9-7-2019
 • Top service !!!! (:
  15-10-2018
 • Laten niets van zich horen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Heel slecht! Aub niet bij bestellen. Op 15/4 2x doofzand bij besteld, zou pas op 25/4 komen................... niet dus. Een paar keer gemaild, maar ze geven gewon geen antwoord. Oplichters.
  1-5-2018
 • Geen reactie meer van Clean XL, bestaan zij nog wel????

  Diverse malen contact gezocht voor een terugbetaling. Helaas geen reactie van hun zijde. Er zit een call center voor die Clean XL afschermt, waardoor direct contact onmogelijk is. Call center noteert je gegevens en beloofd dat Clean XL contact opneemt...... niet dus. Met andere woorden wees terughoudend met bestellen bij deze firma, ik ben het vertrouwen in ieder geval kwijt. 1 ster is al teveel, maar lager kun je niet gaan.
  26-2-2018
 • Bestelling geplaatst op 5 feb en nog steeds niets ontvangen

  Normaal zou 12 feb alles geleverd moeten zijn. Reeds 3 maal met de klantendienst gebeld en mails gestuurd. Steeds wordt beloofd dat men mij zal terug bellen om feedback over mijn order te geven. Nog steeds geen reactie mogen ontvangen ....
  16-2-2018
 • Goede service!

  Had iets besteld wat een ouder model bleek te zijn. Ik kreeg de nieuwe versie toegestuurd en mocht het oude model ook houden! Erg tevreden.
  17-3-2017
 • Goed bedrijf, werd gebeld omdat ik iets verkeerd had ingevoerd en daardoor niet duidelijk was wat ik wilde hebben.. Vervolgens werd het in no time geleverd. Geweldig bedrijf. Absoluut een aanrader

  Heel erg goed
  12-12-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *